El Registre de Col·legiats

Aquí hi trobarà el llistat de tots els Col·legiats que pertanyen al Col·legi de l’Enginyeria Tècnica d’Obres Públiques i de l’Enginyeria Civil de Catalunya.

Pot consultar-los per nom o per número de col·legiat i n’obtindrà el nom, els cognoms, els títols i la població on exerceix.

Sol·licita l’alta col·legial

El Col·legi agrupa més de 1.300 companys que exerceixen la professió a Catalunya, en els diversos àmbits i modalitats. Si vols ser un més inicia els tràmits en aquest punt.

Col·legia’t i forma part d’una organització que estarà sempre al teu costat per defensar els teus interessos i buscar noves oportunitats.

Comunica’t amb el Col·legi

La seu del Col·legi de l’Enginyeria Tècnica d’Obres Públiques i de l’Enginyeria Civil de Catalunya reuneix els diferents departaments d’atenció al col·legiats i es converteix en el lloc de reunió de la Junta de Govern i de les diferents comissions de treball establertes.
Per a qualsevol Consulta, Reclamació, Registre, Sol·licitud, Queixa o Suggerencia fes servir el formulari.

Publicar oferta empleo

Si ets una empresa, entitat o administració i busques un professional en l’ambit de l’Enginyeria Civil, omple el formulari amb l’oferta de feina al que tindran accés els Col·legiats.

Formación

El Col·legi et proposa cursos de formació dins l’ambit de l’Enginyeria Civil. Tota la la informació i la gestió de la matrícula i certificats d’assistència i finalització es fa des de la plataforma.

Eventos

En aquest apartat et mantindrem al día dels Congressos i Fires que organitza el Col·legi i de tots els esdeveniments amb els que el Col·legi arribi a acords.